Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιουλίου 22, 2019, 03:49:21 μμ
Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Proticamp forum - Συζητήσεις για τις ορθόδοξες εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις

+  Proticamp forum
|-+  Τελευταία μηνύματα
Σελίδες: 1 [2] 3 4 5

 11 
 στις: Ιουλίου 01, 2011, 04:50:05 μμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σας! Είχα επισκεφτεί κι εγώ την κατασκήνωση πέρυσι, στην κηδεία του γέροντα Αυγουστίνου κι είχα τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Δεν τα έχω δημοσιεύσει ακόμα μάλλον λόγω... τεμπελιάς, καθώς ελάχιστες ενέργειες απαιτούνται για να σηκωθούν στο διαδίκτυο. Θα φροντίσω να τα δημοσιεύσω συντόμως. Οι εντυπώσεις μας μάλλον συμπίπτουν. Πραγματικά αισθάνεται περίεργα κανείς αν αναλογιστεί πόσοι μόχθησαν για το έργο αυτό αλλά και πόσοι απ' αυτούς έχουν φύγει σήμερα (σκέφτομαι να κάνω ένα αφιέρωμα για τους κεκοιμημένους αδελφούς από την Κατασκήνωση). Αυτό που έμεινε είναι οι αναμνήσεις και η ελπίδα να ζήσουν και σήμερα κάτι ανάλογο τα παιδιά μας, που τους διηγούμαστε τα όσα περάσαμε και δε χορταίνουν να τα ακούν!

 12 
 στις: Ιουνίου 25, 2011, 11:22:43 πμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από stasa1977
Επισκέφθηκα την κατασκήνωση στις 12 Ιουνίου 2011. Ο χώρος αν και πολύ αλλαγμένος στην όψη του κρατούσε καλά τις πολύχρονες αναμνήσεις και τα βιώματα μιας 20ετίας για μένα. Πρωτοπήγα εκεί το 1977 στα 15 μου και τώρα είμαι 49. Παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο χώρο και ιδιαίτερα με έκπληξη είδα τα σπίτια που είναι χτισμένα γύρω από τον περίβολο της κατασκήνωσης, έντονη είναι η αναγνωρισημότητα της και το οικείο περιβάλλον της για μας που ζήσαμε εκεί την αναγέννηση την προσωπική μας και τον ομαδικό αγώνα που διεξήχθη για κάποιες δεκετίες συμμετοχών στην ζωή που μας πρόσφερε η αγάπη του μακαριστού π. Αυγουστίνου η ακούραστη παρουσία του π. Ιεροθέου και όλων των συνεργατών του μακαριστού Γέροντος. Όσα μας προσφέρθηκαν και όσα ζήσαμε εκεί δεν πήγαν χαμένα ιδιαίτερα για όσους συναισθανόμασταν το βαρύ έργο που επιτελείται στις ψυχές μας ώστε να αξιωθούμε μια ημέρα να γίνουμε ουρανοπολίτες της Βασιλείας Του. Η ευγνωμοσύνη μας δεν τελειώνει ποτέ για όσους κουράστηκαν, για όσους μόχθησαν προσφέροντας τον εαυτό τους θυσία στο βωμό της αγάπης για Τον Κύριο και την Εκκλησία Του. Αιωνία ας είναι η μνήμη όσων έφυγαν από τούτη τη ζωή και για όσους βρισκόμαστε ακόμη στην στρατευομένη του Χριστού εκκλησία εύχομαι Ο Κύριος με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου να μας γεμίζει με την Χάρη Του για να έχουμε την δύναμη της πάλης με το κακό ως την τελευταία μας αναπνοή στον κόσμο τούτο για να αξιωθούμε Της Ουρανίου Βασιλείας του. Αμήν. 

 13 
 στις: Μαρτίου 23, 2011, 05:01:23 πμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Πολύ πολύ όμορφα τα τραγούδια που ανεβάσατε...ιδίως η καταφυγή !!! 
Ευχαριστώ, ελπίζω να χρησιμεύσουν για να τα τραγουδάνε τα παιδιά και σε άλλες κατασκηνώσεις γιατί είναι πράγματι πολύ ζωντανά τραγούδια. Η Καταφυγή ήταν από τα πλέον αγαπημένα τα χρόνια εκείνα στην Πρώτη, το έχουμε ξαναπεί. Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ και η "Κατασκήνωση φωτιά"! Όχι μόνο για τα υπέροχα αλλαγμένα λόγια (θα έλεγα μάλιστα ότι είναι καλύτερα από τα πρωτότυπα!) αλλά και για τη λύρα που παίζει σε παραδοσιακό στυλ! Ίσως να φταίει και η ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξα με την παραδοσιακή μουσική από μια φάση και πέρα. Μάλιστα μόλις χτες ξανάβαλα στο γιο μου το βιντεάκι και ενθουσιάστηκε και με ρωτούσε από πόσων χρονών δέχονται παιδιά σε κατασκηνώσεις...

 14 
 στις: Μαρτίου 22, 2011, 11:52:33 πμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από nostalgia
Πολύ πολύ όμορφα τα τραγούδια που ανεβάσατε...ιδίως η καταφυγή !!! 

 15 
 στις: Μαρτίου 15, 2011, 04:11:50 πμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα ούτε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού του forum και είναι σημαντικό θέμα. Ελπίζω κάτι να βρω...

 16 
 στις: Μαρτίου 15, 2011, 02:25:16 πμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Ευχαριστούμε για τα βίντεο! Από παλιά είχα την ιδέα να μαζέψω από το youtube όλα τα βίντεο από εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις και να τα παρουσιάσω κάπου ανά κατασκήνωση και τα μηνύματά σας είναι ένα τσίγκλισμα... Θα το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα λοιπόν. Το κενό από τα μαθήματα (δηλ. το Πάσχα) έρχεται σιγά σιγά, οπότε αναμένουμε και άλλο υλικό. Αν συνδυάζεται και με κείμενο που να περιγράφει τις αναμνήσεις από την κατασκήνωση, ακόμα καλύτερα. Ήδη όμως, ειδικά τα δύο πρώτα βίντεο είναι πολύ όμορφα και χαρακτηριστικά της κατασκηνωτικής ζωής, μιας και περιέχουν και αφήγηση και περιγραφή. Σου τη θυμίζουν έντονα, ανεξάρτητα από το σε ποια κατασκήνωση έχεις πάει, αφού το πράσινο και πολλά μέρη του προγράμματος είναι λίγο-πολύ κοινά σε όλες τις κατασκηνώσεις. Υπομονή, η σχολική χρονιά σχεδόν... τελείωσε!   (πλάκα πλάκα, αν βγάλει κανείς τις αργίες και τις διακοπές δεν μένει και πολύ...) Μετά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκήνωση! (μ' αρέσει που το λέω εγώ, που πλέον δεν πηγαίνω...) Ως τότε... βιντεάκια από το internet!

 17 
 στις: Μαρτίου 14, 2011, 10:04:55 μμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από nostalgia
Με προλάβατε στη δημοσίευση

Ευχαριστω για την ενημέρωση!!

Θα αναρτησουμε με την πρώτη ευκαιρία(ουσιαστικά με το πρώτο κενό απο τα μαθήματα ) υλικό μας!

 18 
 στις: Μαρτίου 14, 2011, 10:01:37 μμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από nostalgia
Αν σε αναζωογονεί λέει!!!!!!!!!Δύσκολα το καταλαβαίνει κανείς αν δεν το ζήσει η αλήθεια είναι αλλά αν το ζήσει..!!Πρόχειρα έχω τα παρακάτω βιντεάκια..Θα σας δώσουν μια καλή γεύση της κατασκήνωσής μας μέχρι να συγκεντρώσουμε κι επιπλέον υλικό!!

http://www.youtube.com/watch?v=kIfAw1nUImg

http://www.youtube.com/watch?v=cnAFfAGoBCI

και από την περίοδο των κοριτσιών:

http://www.youtube.com/watch?v=M__20WXTk2k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nXrEy3bua6Y&feature=related 19 
 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:57:05 μμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Να γράψω επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιο φοιτητικό τριήμερο, φέτος όμως λειτούργησε για πρώτη φορά περίοδος για οικογένειες, εκεί πήγα εγώ. Έτυχε μάλιστα να συμπέσει και με την κοίμηση του γέροντα. Για καμια βδομάδα ήταν στα τέλη Αυγούστου, πολύ πιθανό το ίδιο να ισχύσει και του χρόνου. Φυσικά δεν υπάρχει περιορισμός για την προέλευση της οικογένειας, οι περισσότεροι είναι από Αθήνα, είδα όμως και παλιούς συγκατασκηνωτές μου από Βόρεια Ελλάδα, μετά από τόσα χρόνια, οικογενειάρχες πλέον κι αυτοί...

 20 
 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:47:33 μμ 
Ξεκίνησε από Proticamp Webmaster - Τελευταίο μήνυμα από Proticamp Webmaster
Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι όταν πατήσετε το πλήκτρο Αποστολή για το μήνυμά σας, εμφανίζεται μια καθυστέρηση. Στην αρχή δεν το έκανε, δεν ξέρω αν οφείλεται στις απανωτές αναβαθμίσεις του λογισμικού του forum. Μην περιμένετε και πολύ, πατήστε την αρχική σελίδα ενώ ο υπολογιστής "σκέφτεται" και θα δείτε ότι το μήνυμά σας θα είναι δημοσιευμένο. Υπήρχε ένα πρόβλημα επίσης με την Προεπισκόπηση, γιατί είχε οριστεί λίγος χρόνος για την παραμονή του χρήστη στη σελίδα ως συνδεδεμένου (όταν ο χρήστης γράφει μήνυμα και δεν πλοηγείται, θεωρείται ανενεργός και καλά). Αύξησα όμως το χρόνο που το σύστημα σε θεωρεί online και η Προεπισκόπηση λειτουργεί τώρα καλά. Μέχρι να δω τι συμβαίνει και με την Αποστολή, απλώς να αγνοείτε τον μεγάλο χρόνο αναμονής και λίγα δευτερόλεπτα μετά την Αποστολή να γυρίζετε στην Αρχική Σελίδα (εγώ, για καλό και για κακό, πατάω και Ctrl+A και Ctrl+C, για να έχω στη μνήμη όλο το μήνυμα, ώστε αν πάει κάτι στραβά να κάνω μετά ξανά επικόλληση και να μην το ξαναγράφω, όμως δεν έχει χρειαστεί ως τώρα).

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5


Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!